Warning: include_once(/home/infiinta/public_html/wp-content/themes/atahualpa369/css.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/infiinta/public_html/wp-content/themes/atahualpa369/functions.php on line 269

Warning: include_once(): Failed opening '/home/infiinta/public_html/wp-content/themes/atahualpa369/css.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/infiinta/public_html/wp-content/themes/atahualpa369/functions.php on line 269

All Torrent Downloads

Contact

Suspendare activitate / Reluare activitate

SUSPENDARE ACTIVITATE / RELUARE ACTIVITATE

Suspendarea activitatii reprezinta la ora actuala o solutie de compromis, alternativa fiind radierea societatii comerciale. Procedura suspendarii este recomandata atunci cand firma nu mai desfasoara activitate. Suspendarea, conform Lg 31/1990, poate fi dispusa pe o perioada de maxim 3 ani.

Suspendarea nu implica modificarea actului constitutiv, insa implica inregistrarea unei declaratii pe propria raspundere conform careia societatea nu desfasoara si nici nu va desfasura pe perioada de suspendare, niciun fel de activitate.

Pentru demararea procedurilor de suspendare sau reluare a activitatii, dvs. nu trebuie decat sa ne contactati, urmand ca noi sa efectuam toate demersurile legale in numele si pe seama dvs.

Acte necesare:

1. Certificat constatator emis la inmatricularea societatii comerciale (Certificat Constatator emis in baza Lg 359 odata cu Certificatul de Inmatriculare)
2. Certificat de inmatriculare in original

COMPLETATI FORMULARUL SI VA CONTACTAM IN CEL MAI SCURT TIMP:

Numele si Prenumele

Numar telefon

Adresa de e-mail

Sunteti interesat de:

Mesaj

Introduceti codul de securitate:
captcha