Infiintarefirmaonline.ro

Procedura de obtinerea a certificatului constatator online costa in total 145 de lei.

Preturile sunt defalcate astfel:

a. 45 de Lei – taxe la Registrul comertului pentru obtinerea constatatorului.

b. 100 de lei – Onorariul platit pentru accesarea acestui serviciu.

Procedura de obtinerea a certficatului constatator dureaza o ora de la momentul la care se efectueaza plata serviciului.

Pentru a face dovada achitarii platii se poate transmite copie de pe OP-ul efectuat sau de pe tranzactia efectuata din aplicatia de internet banking a bancii cu care colaborati.

Va oferim cele mai rapide servicii de obtinerea a certificatului constatator de pe piata, la un raport calitate pret excelent.

De asemenea serviciile noastre sunt prestate de avocati autorizati înscrisi în Baroul Bucuresti, cu peste 12 ani de experienta.

Procedura de obtinere a certificatului constatator este 100 % online.

Procedura de obtinere a certificatului constatator este una extrem de simpla:

  1. Toata procedura se desfasoara online.
  2. Procedura este una rapida. Veti obtine certificatul constatator in maxim o ora de la momentul la care vom avea dovada efectuarii platii onorariului.
  3. Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine certificatul constatator al firmei dumneavoastra este sa urmati pasii de mai jos.

Vă ajutăm în 3 pași:

Completati formularul de contact cu datele necesare pentru ca avocatii nostri sa se ocupe de procedura de obtinere a certificatului constatator.

Efectuati plata serviciului de obtinere a certificatului constatator, in baza facturii emise de noi.

Plata va fi efectuata online iar dovada efectuarii platii celor 25 de Lei va fi transmisa prin email la adresa: go.infiintarefirmaonline@gmail.com

In maxim o ora de la momentul primirii dovezii de efectuare a platii, veti primi certificatul constatator pe email de catre dumneavoastra.

Avocatii nostri te vor scapa de drumurile la Registrul Comertului, în acest timp tu te vei putea concentra pe afacerea ta!

Toate documentele sunt redactate de avocati cu experienta de peste 11 ani in materia dreptului comercial.

infiintare srl-d

Vei avea parte de consultanta gratuita si de sfaturi utile pe tot parcursul procedurii.

Obtine acum certificatul constatator!

Apeleaza!