Procedura de reluare activitate SRL se face la registrul comertului competent. Aceasta procedura implica redactarea unor documente juridice si depunerea acestora la registrul comertului in cadrul unui dosar cu sina.

Reluarea activitatii unei firme se va face intr-un termen de pana la 3 ani de la momentul la care activitatea societatii a fost suspendata.

Care sunt documentele necesare pentru efectuarea mentiunii de reluare activitate SRL?

  1. Cerere de inregistrare – formular ce il veti gasi la Registrul comertului (tipizat).
  2. Declaratie pe propria raspundere privind desfasurarea activitatilor la sediu sau la terti – formularul il veti gasi la Registrul comertului (tipizat).
  3. Daca activitatea se va desfasura in cadrul unui apartament de bloc va fi necesar si acordul vecinilor si al Presedintelui Asociatiei de Proprietari.

Toate documentele de mai sus se vor indosaria si se vor depune la registrul comertului competent. Procedura va dura undeva la 4-5 zile lucratoare de la momentul la care se depun documentele la Registrul comertului.

Taxele pentru aceasta mentiune sunt in valoare de 122 de lei.

Pentru orice alte chestiuni juridice si pentru orice lamuriri cu privire la mentiunea de reluare activitate SRL va stam la dispozitie.

Pentru mai multe detalii puteti accesa urmatorul link din cadrul site-ului nostru:

a. https://infiintarefirmaonline.ro/modificari-srl/reluare-activitate-srl/

Telefon: 0743.12.51.12.

Email: go.infiintarefirmaonline@gmail.com

Apeleaza!