Infiintarefirmaonline.ro

Politica de confidentialitate

  1. Cine suntem? Ce facem?

Infiintarefirmaonline.ro este un site de prezentare pentru servicii juridice.

Ce date colectam? De ce le colectam?

Singurele date pe care noi le colectam sunt datele oferite de terte parti ca de exemplu Google Analytics prin intermediul fisierelor de tip cookies. Acestea practic ne ofera statistici cu tipul de utilizatori ne referim aici la vârsta, interesele, frecventa cu care acestia ne viziteaza site-ul.

Colectam aceste date pentru a va oferi o experienta cât mai în regula atunci când ne vizitati site-ul si bineînteles pentru a sti ce alte informatii juridice sa va oferim.

  1. Formularul de contact

Formularul de contact este folosit de catre noi pentru a stabili întâlniri în vederea încheierii unei colaborari pe o anumita speta ale caror detalii le împartasiti cu noi.

Informatiile pe care dvs. ni le furnizati sunt confidentiale asa cum prevede Legea nr. 51/1995 privind ,,Organizarea si exercitarea profesiei de avocat”.

De asemenea va colectam numele, adresa de email prin completarea Formularului de transmitere a spetei online.

Numele, adresa de mail este pastrata de catre noi maxim 30 de zile pentru a va putea oferi informatiile juridice solicitate de catre dumneavoastra.

  1. De la cine obtinem aceste date?

Datele le obtinem de la terte parti ca de exemplu: Google Analytics.

  1. Ce poti face daca nu îti doresti sa colectam date prin intermediul tertelor parti?

Daca nu doresti sa colectam date despre tine atunci poti dezactiva optiunea de salvare a fisierelor de tip cookie din meniul ,,Preferinte’’, aceasta optiuune o poti regasi pe orice Browser ca de exemplu: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox.

  1. Ce legislatie respectam?

Respectam Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind Protectia Persoanelor Fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor datet

Politică de confidențialitate

Apeleaza!