Infiintarefirmaonline.ro
  1. DEFINITII
  • Infiintarefirmaonline.ro este un site de prezentare de servicii juridice.
  • UTILIZATOR – este acea persoana cu vârsta de peste 18 ani care acceseaza site-ul Infiintarefirmaonline.ro cu scopul de a contracta servicii juridice prezentat mai sus, în vederea rezolvarii problemelor juridice, pe care le întâmpina.
  • DESPRE NOI – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului Infiintarefirmaonline.ro prin intermediul careia sunt puse la dispozitie utilizatorului informatii cu privire la experienta prestatorului de servicii juridice.
  • INFIINTARI – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului Infiintarefirmaonline.ro prin intermediul careia sunt puse la dispozitie utilizatorului informatii cu privire la serviciile juridice oferite în materie de Drept Comercial.
  • MODIFICARI SRL – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului Infiintarefirmaonline.ro prin intermediul careia sunt puse la dispozitie utilizatorului informatii cu privire la modificarile unui SRL care se pot face la Registrul comertului.
  • MODIFICARI PFA – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului Infiintarefirmaonline.ro prin intermediul careia sunt puse la dispozitie utilizatorului informatii cu privire la timpii de lucru în materia Dreptului Comercial cât si informatii referitoare la modalitatea de formare a onorariilor avocatiale practicate in materia de drept numita drept comercial (in speta modificari survenite in cadrul unui PFA).
  • BLOG – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului Infiintarefirmaonline.ro prin intermediul careia sunt puse la dispozitie utilizatorului informatii cu privire la diferite subiecte juridice.
  • CONTACT – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului Infiintarefirmaonline.ro prin intermediul careia sunt puse la dispozitie utilizatorului informatii cu privire numerele de telefon precum si informatii de contact in vederea contractarii de servicii juridice.

Utilizatorul se obliga ca prin folosirea site-ului Infiintarefirmaonline.ro sa nu reproduca sau sa foloseasca materialele prezentate pe prezentul site, fara acordul administratorului site-ului sau fara a solicita acordul în acest sens.

  1. Prin folosirea site-ului Infiintarefirmaonline.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile asa cum au fost prezentate la punctul de mai sus.

Termeni si codiții de utilizare

Apeleaza!